Vælg den her maler i København

Hvis jeg stod og skulle have malet mit hus eller lejlighed så gad jeg bare ikke gøre det slev, der er ikke noget jeg hader mere end at male, så derfor har jeg altid benyttet mig af en maler her i København som altid har levret et flot malerarbejde og han er sgu oven i købet billig.

Jeg har boet 5 forskelige steder her i København 4 lejligheder og nu i et hus her på strandvejen.
Som i sikkert allerede ved så skal der jo ALTID males og slibes gulve efter at man flytter ud af en lejlighed, ja også selv om det er så pænt som ny, nåå men sådan er det nu bare engang, man skule tro at de maler havde en hånd i lommen af de kære bolig hajer 🙂 he he

malermester

Nå men det var egentlig ikke det jeg ville skrive om jeg ville bare skrive nogen rosende ord om en virkelig flink og dygtig maler jeg har brugt alle de gange jeg skulle have malet enten min lejlighed eller mit hus.

Han fortjener sgu lige et par rosende ord for han er bare en knogler udover det sædvanlige…
Han er billig han er til at stole på og så er han pis hammeren dygtig 🙂

Maler

For mig er det utrolig vigtigt at de håndværkere man har til at komme i sit hjem er nogen man ved at man kan stole 100% på og det kan man nemlig lige prisis med den her maler København http://koebenhavnmalerfirma.dk, og der er også grunde til at jeg har valgt at linke til det malerfirma som han ejer.

Kontakt oplysninger:

A-Zmalerservice
Frimestervej 33, 1. th.
København NV, 2400
TLF: 42201015

Jeg ved at konkurrencen inden for malerfaget er  utrolig hård men hvor jeg da bare krydser mine finger for at han er en af dem der klare presset.

Til sidst vil jeg egentlig bare sige tak til dig for du læste denne sukker søde artikel om en maler fra København..