Sådan styler du dit nytårsoutfit

Nytårskjolen til næste år

Nytårskjolen være både festlig og komfortabel. Det vigtigste er, at kjolen både gør dig veltilpas og tryg i dit outfit, og samtidig er behagelig at bære hele aftenen og natten. Det kan sommetider være en jungle at finde den helt perfekte nytårskjole, da der er findes et kæmpe udvalg at festlige kjoler i butikkerne og på internettet. Men hvordan finder man så lige den rigtige kjole? Start med at fastlægge hvad du er til rent kjolemæssigt. Er du i tvivl kan du ofte se i klædeskabet hvilken type kjole der er mest fremtrædende. Der findes mange forskellige typer kjoler, og alle slags kan i bund og grund piftes op til et festligt nytår. Uanset om du er til den ’korte sorte’, ’glimmersagen’ eller den ’elegante maxikjole’, så giver vi dig her nogle bud på hvordan du styler den til en festlig aften.

Den korte sorte kjole

En enkel minimalistisk kjole er perfekt til den klassiske kvinde. En sådan kjole fås både som løstsiddende og tætsiddende, og i mange forskellige designs. Du kan med fordel vælge en kjole med detaljer i form af en åben ryg, en dyb udskæring, pufærmer, blonder eller mesh, for at give den et mere festligt udtryk. Da kjolen både er ensfarvet og i et tidsløst design, kan du med fordel bruge elegante accessories til at give din kjole karakter. Den klassiske sorte kjole kan fx piftes op med stilrene smykker, stiletter samt en clutch med glimmer.

Den kropsnære glimmerkjole

Glimmer og glitter er for mange kvinder et must til nytårsfesten. En glimmerkjole er både iøjnefaldende og super elegant. Vælger du en kjole fyldt med pailetter eller glimmer, vil du derfor med garanti komme til at shine hele aftenen. Her er det en fordel at vælge smykker der er mere neutrale, da glimmerkjolen bør være centrum for dit outfit. Style kjolen med et par stilletter og ensfarvet strømpebukser, for at skabe kontrast til den glamourøse nytårskjole.

Den elegante maxikjole

Lange kjoler er en af tidens helst store trends. Maxikjoler kan nemt styles til festlige anledninger – også til nytårsaften. En lang ensfarvet kropsnær kjole med slids, er perfekt at style med et par høje hæle i samme tone samt en skuldertaske der kan skabe kontrast til dit outfit. Smykkerne skal gerne være stilrene og karakteristiske, så de matcher kjolens elegance. Elsker du farver eller smukke detaljer, kan du med fordel vælge en mere voluminøs udgave med print eller blonder. En sådan nytårskjole kan på en og samme tid være både afslappet og formel. Tilføjer du de rigtige smykker kan du skabe et elegant og sofistikeret udtryk. For et fulendt look bør enhver gulvlang kjole styles med et par høje sko.

Festlige gamacher

Hvis du ikke er til elegante og feminine kjoler, så er der rig mulighed for at style et festligt outfit med gamacher. Du kan skabe et lækkert nytårsoutfit med glimmer- eller lædergamacher, en blondetop og en oversize blazer. Tilføj gerne et par høje stilethæle og ekstravagante smykker.

Selvom din nytårskjole måske alene ikke syner af fest og farver, så kan de rette accessories fulende ethvert nytårslook. Hvis du tilføjer lidt festligt glitter på gamacherne, kjolen, stiletterne eller smykkerne, så vil du med garanti komme til at ligne et festfyrværkeri nytårsaften.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *